ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΠΑΓΗ MB CRUSHER;

11-07-2024

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια αρπάγη MB Crusher και μπορείτε να κάνετε αμέτρητες εργασίες - είναι ένα εργαλείο που προσαρμόζεται γρήγορα και εύκολα σε κάθε ανάγκη του εργοταξίου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά διαφορετικά πλαίσια και εφαρμογές: από το χειρισμό κορμών, λίθων, μπαζών, σωρών, την τοποθέτηση πετρωμάτων για ξηρολιθικούς τοίχους, τον καθαρισμό αγρών από θάμνους, μέχρι το χειρισμό και τη μετακίνηση αδρανών υλικών από κατεδαφίσεις.
Ανακαλύψτε μέσα από αυτά τα συγκεκριμένα παραδείγματα πώς οι λύσεις μας μπορούν να γίνουν προέκταση του χεριού του χειριστή σας, εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα και μειώνοντας τους χρόνους επεξεργασίας.

Μάθετε περισσότερα για τις αρπάγες MB Crusher

 

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Στην Αθήνα, η αρπάγη MB-G900 που εγκαταστάθηκε σε έναν εκσκαφέα Liebherr 912 βοήθησε στο διαχωρισμό των υλικών σε μια περιοχή κατεδάφισης για το έργο στο Ελληνικό. Η αρπάγη MB Crusher κατεδάφισε με ευκολία κτίρια αμιάντου που έπρεπε να απορριφθούν προσεκτικά και ταυτόχρονα διαχώρισε κλαδιά από δέντρα και άλλα υλικά ταξινομώντας τα με ασφάλεια και ταχύτητα.

Στην Τσεχία, ένας από τους πελάτες μας χρησιμοποίησε την αρπάγη MB-G450 σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό κιτ 12 V (για λειτουργία δύο σωλήνων) για την κατεδάφιση ενός παλιού κτιρίου, που επιτρέπει την εργασία με περιστροφή 360° ακόμη και με εκσκαφείς που διαθέτουν μόνο δύο σωλήνες.
Και εδώ, η αρπάγη MB Crusher επέτρεψε την επιλογή, το διαχωρισμό και την τοποθέτηση διαφορετικών υλικών με ευκολία, βελτιώνοντας σημαντικά την εργασία στο εργοτάξιο και δημιουργώντας ένα ασφαλέστερο και πιο οργανωμένο περιβάλλον εργασίας.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ

Σε έναν χώρο ανακύκλωσης στη Λιθουανία, ο διαχωρισμός των ανακυκλώσιμων υλικών δυσχεραίνεται από τον κατακερματισμό και την ανάμειξη του πλαστικού και του γυαλιού. Η αρπάγη MB-G400 της MB Crusher ξεπέρασε αυτές τις δυσκολίες, επιτρέποντας την ακριβή επιλογή και το διαχωρισμό των υλικών, μειώνοντας το χρόνο επεξεργασίας και επιτρέποντας την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών.

Επίσης, στη Λιθουανία, ένας άλλος πελάτης που διαθέτει χώρο υγειονομικής ταφής χρησιμοποιεί το μοντέλο αρπάγης MB-G900 για να διαχωρίζει ξυλεία διαφόρων μεγεθών και σχημάτων για την προετοιμασία της ανακύκλωσης. Τόσο τα μεγαλύτερα όσο και τα μικρότερα κομμάτια χειρίζονται με εξαιρετική ακρίβεια.

Πώς θα μπορούσαν οι αρπάγες MB Crusher να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες ανακύκλωσης στην εταιρεία σας;

 

ΔΑΣΟΚΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΔΑΣΟΚΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΔΑΣΟΚΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Μόλις τελειώσει η άνοιξη, αρχίζει το καλοκαίρι με τον ήλιο, τη ζέστη... και την επιθυμία για δάση και αναζωογόνηση. Αλλά για να περάσετε με ασφάλεια το χρόνο σας στα βουνά, η συντήρηση είναι απαραίτητη. Για τον καθαρισμό του δρόμου από κορμούς, κλαδιά και απόβλητα, είτε για έκτακτες εκδηλώσεις είτε για συντήρηση ρουτίνας, η MB Crusher έχει αναπτύξει εξαιρετικά ευαίσθητες αρπάγες πολλαπλών λειτουργιών. Με εναλλάξιμες λάμες και περιστροφή 360°, είναι σε θέση να διαχειρίζονται τέλεια τη δύναμη κλεισίματος και να επιλέγουν και να χειρίζονται όλα τα είδη υλικών με απόλυτη ακρίβεια.
Για παράδειγμα, στη Ρουμανία, τοποθετημένη σε εκσκαφέα Case CX 240, η υδραυλική αρπάγη MB-G1500 καθαρίζει γρήγορα την περιοχή από κλαδιά και φυλλώματα. Μια εργασία γρήγορη, καθαρή και ασφαλής.

Αλλά είναι επίσης χρήσιμα σε εργασίες καθαρισμού και διαχείρισης φυτικών, ποωδών και ξυλωδών υπολειμμάτων όπως σε αυτό το εργοτάξιο στη Σερβία, που προκύπτουν από το κλάδεμα και την κοπή των δέντρων και τη μετέπειτα διάθεσή τους,  στην απομάκρυνση κλαδιών και κορμών και στη συντήρηση των δασικών εκτάσεων.

Βεβαιωθείτε ότι οι δρόμοι είναι καθαροί και ασφαλείς για ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτειες. Οι αρπάγες διαλογής μας εγγυώνται γρήγορη και αποτελεσματική συντήρηση.

 

La pinza MB-G500 lavora in un progetto di canalizzazione

ΔΙΚΤΥΑ ΑΓΩΓΩΝ

Ακρίβεια, δύναμη και ταχύτητα είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούνται συχνότερα για να περιγράψουν τις αρπάγες MB-G της MB Crusher. Σε αυτό το εργοτάξιο στη Λετονία, ο MB-G500 βελτιστοποίησε ένα έργο αποχέτευσης, επιτρέποντας την αξιόπιστη, συνεπή και ασφαλή επιλογή και τοποθέτηση σωλήνων σκυροδέματος.

Χάρη στις εναλλάξιμες λάμες του και την υδραυλική περιστροφή 360°, ήταν σε θέση να χειριστεί μεγάλα φορτία και ειδικά σχήματα.

 

Επιλέξτε την ακρίβεια και τη δύναμη των αρπάγων MB-G για ασφαλή και γρήγορο χειρισμό.